Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Satavalo

Valaistusratkaisut kotiin ja ajoneuvoihin
Verkkokauppa suljettu toistaiseksi

Toimitusehdot

Yleiset ehdot

Rekisteröitymällä verkkokauppamme asiakkaaksi nopeutat tilauksen käsittelyä ja saat käyttöösi tilauksen seurannan. Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Maksusuorituksen tehdessäsi hyväksyt verkkokauppamme sekä kuluttajasuojalain mukaiset myyntiehdot.

Maksutavat

Checkout

Checkout maksutapa on helppokäyttöinen, turvallinen ja takaa monipuoliset maksutapa vaihtoehdot. Checkout maksunvälityspalvelussa käytössäsi on kaikkien pankkien maksutavat ja maksusuoritus voidaan suorittaa verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Paypal

Voit myös tehdä maksusuorituksen käyttämällä paypal maksusuoritus järjestelmää.

Lasku

Yritysasiakkailla on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta. Yksityisasiakkaalla ei ole mahdollisuutta maksaa ostoksiaan laskulla.

Toimitus

Toimitusaika

Lähetämme tuotteet mahdollisimman pian maksusuorituksen kirjautumisen jälkeen. Keskimääräinen toimitusaika varastotuotteille on 3-7 päivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on pidempi noin 1-4 viikkoa.  Mikäli tuotteen toimitus kestää yki 30pv on myyjällä sekä asiakkaalla oikeus purkaa kauppa. Tuotteen arvioidun toimitusajan voit kysyä asiakaspalvelustamme. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan varastoimaan yleisimmät tuotteet. Emme pidä varastotuotteina tuotteita joiden kysyntä on vähäistä.

Toimitustapa

Toimitamme tuotteet Matkahuollon sekä Postin palveluja käyttäen. Toimitustavan voit valita tilausta tehdessäsi.

Toimitus kulut eivät sisälly tuotteiden hintaan vaan se lisätään tilauksen loppusummaan toimitustavan valinnan jälkeen. Toimituskulut näet toimitustapaa valitessa.

Kuljetusvauriot

Tapaukset joissa tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana tulee välittömästi ottaa yhteyttä rahdin toimittaneeseen kuljetusyhtiöön. Emme vastaa kuljetuksessa vaurioituneista tuotteista.

Palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. 

Palautettvan tuotteen tulee olla käyttämäton sekä myyntikuntoinen. Jos tuotetta on muokattu tai myyntipakkaus ei ole myyntikuntoinen, emme ole velvollinen ottamaan tuotetta takaisin. Palautusehtona vaadimme myös alkuperäisen ostokuitin tai tilausvahvistuksen.

Yritysten välisessä kaupankäynnissä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotepalautuksissa ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinnat

Pidätämme oikeudet hinnamuutoksiin. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Takuu

Tuotteillamme on pääsäntöisesti vuoden takuu ellei tuotetiedoissa toisin mainita. Takuu koskee materiaali -ja valmistusvirheitä. 

Seuraavat tapaukset eivät ole takuunalaisia:

  • Normaali kuluminen
  • Asennusvirhe
  • Tuotteen virheellinen käyttö

​Takuutapauksen yhteydessä asiakkaan tulee esittää alkuperäinen ostokuitti tai tilausvahvistus. Takuuaika alkaa maksutodistuksen ostopäivästä. Jos tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen takuuaikana, jatkuu tuotteen takuu ensimmäisen maksutodistuksen ostopäivästä.

Takuutapauksessa tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Autopolttimoille ei ole määritelty tarkkaa takuuaikaa ellei tuotetiedoissa ole erikseen mainittu vaan jokainen takuutapaus käsitellään tapauskohtaisesti.

Asiakaspalvelu

Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Pyrimme aina vastaamaan kysymyksiinne vuorokauden sisällä.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään toimitusehtoihin liittyvissä kysymyksissä.